SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

 

Følgende vilkår gjelder for alle leveranser fra BergenMusikkButikk.no, så lenge det ikke er inngått andre skriftlige avtaler mellom kjøper og BergenMusikkButikk.no.

 

Bestilling

BergenMusikkButikk.no kan du kun bestille varer som er tilgjengelig på vår hjemmeside. Når du handler i Bergen Musikkbutikk sin nettbutikk inngås avtalen på norsk. Hvis du ønsker å motta en kopi av din ordrebekreftelse kan du logge inn på siden eller sende en e-post til
post@bergenmusikkbutikk.no.

Vi gjør oppmerksom på at software som lastes ned digitalt ikke kan returneres når varen er levert (sendt pr. e-post). Hvis du ønsker å følge din ordres status må du være logget inn når du bestiller. Vi kan ikke registrere ordre på din bruker etter bestilling.

 

Betaling

I vår nettbutikk kan du betale på følgende måter:

 • Kredittkort (Visa og Mastercard): Betaling med kredittkort hos Bergenmusikkbutikk.no er trygt og enkelt. Betaling foregår via Klarna for best mulig sikkerhet.
 • Faktura: Betal innen 14 dager eller 45 dager (29 kr fakturagebyr) etter at varen er sendt. Eventuelle fakturagebyr kommer i tillegg til vanlig frakt. (kun for privatperson)
 • Finansiering: Utsett betalingen eller del opp betalingen og betal litt hver måned - En oversikt på betalingsmetoder og betingelser finner man i kjøpssekvensen.

*Alle priser er inkl. norsk moms.

Er betalingen gjennomført med debet/kredittkort vil du bli trukket først når din ordre er sendt fra vårt lager. Pengene er kun reservert i tiden fra bestillingen er lagt inn til varen er sendt.

For bedrifter:

 • Per i dag kan man ikke sjekke ut på vår nettside med bedriftskonto. Fakturaene våre sendes ut med Afterpay som går til privatpersoner. For å handle som bedrift kan man sende oss en e-post til 
  post@bergenmusikkbutikk.no og vi kan gjøre en kredittsjekk. Kommuner o.l. trenger ikke kredittsjekkes. Vi kan sende faktura som EHF og på E-post. Ordre opprettes manuelt, men behandles og sendes ut på vanlig måte.

 

Frakt og levering

Når alle varer er på nettbutikklager: Som hovedregel ekspederes og sendes bestillingen innen en til tre virkedager så lenge alle varer er tilgjengelig på vårt nettbutikklager. Sendingene håndteres som hovedregel av Bring og Posten. Når ikke alle varer er på nettbutikklager: Hvis du bestiller en vare på hjemmesiden som ikke er på vårt sentrallager, skaffer vi varen fra vår leverandør. Det må beregnes en leveringstid på mer enn fire virkedager på varer som ikke er på hovedlager. Forventet leveringstid kan også være opplyst på BergenMusikkButikk.no under varekortet. Du må gjerne kontakte oss via
post@bergenmusikkbutikk.no for informasjon om leveringstid.

 

Frakt og priser:

Vi tilbyr frakt fra 49,- og oppover. Fraktpris er avhengig av vekt og størrelse på vare.

 • 49,- pakke i postkasse
 • 159,- sendes til nærmeste servicekontor
 • 249,-hjemlevering
 • 1090,- for stykkgods og varer over 35kg

Bestilling fra utlandet: Det er per dags dato ikke mulig å bestille fra utlandet. Vi tar forbehold om at det kan forekomme feil i lagerstatus.

 

 

14 dagers retur ( dette gjelder kun for kjøp på bergenmusikkbutikk.no) 

Er du ikke fornøyd med kjøpet kan du returnere dette til oss innen 14 dager fra mottaksdato. Returer sendes på kjøpers regning.

Når vi har mottatt varen i retur vil vi betale hele beløpet tilbake til deg.
Ved bankoverføring garanterer vi en behandlingstid på 5-10 virkedager. Har du betalt for varene med kredittkort blir pengene overført tilbake på; samme bankkort du brukte til å betale med. Har du valgt faktura som betalingsmetode vil fakturaen krediteres. Om fakturaen allerede er betalt blir pengene overført til samme konto og betalingsmetode som ble brukt ved betaling.

F.eks. dersom man har betalt med gavekort/tilgodelapp så vil du få tilbakebetalt beløpet som gavekort/tilgodelapp.

Returretten forutsetter at varen sammen med originalemballasje returneres i samme stand som den ble levert. Vi tilbyr ingen retur på programvare med brutt forsegling, download-varer, blåseinstrumenter, In-ear hodetelefoner og skreddersydde produkter, dette gjelder også fysiske produkter med brutt forsegling der det medfølger programvare.

Før du returnerer produktet: For at din retur skal være gyldig må du huske å fylle ut angrerettskjemaet som du skal ha mottatt ved bestilling, den skal legges det med forsendelsen i tillegg til kvittering. Blir ikke dette gjort vil behandlingstiden på returen bli betraktelig lenger.

 

Viktige anbefalinger:

 • Spar på originalemballasjen. Du som kunde er ansvarlig for produktet under transport tilbake til oss, varen må pakkes forsvarlig.
 • Varen(e) skal alltid returneres i den opprinnelige produktpakningen og transportemballasjen den ble levert i.
 • Varen/e skal være komplett. Det innebærer at alt tilbehør slik som kabler, bruksanvisning, batterier e.l skal være med i returen.
 • Dersom returen ikke er komplett vil Bergen Musikk Butikk fakturere for delen/e som måtte mangle.
 • Vi tar vare på kvitteringen for deg, men anbefaler sterkt at du selv tar vare på den også.
 • Vi tilbyr 14 dagers retur i våre butikker mot tilgodelapp eller bytting (ingen tilbakebetaling)
 • Klikk og hent betales i butikk og 14 dagers åpent kjøp gjelder heller ikke for dette.